>  O nas
video

Za vsakogar se
najde nekaj

Verjamem, da lahko prav vsak v spletni trgovini sassy-pletenine.si najde nekaj zase ali svoje najbližje, prijatelje in znance. Hvala vsem za zaupanje.

Kako se je vse skupaj začelo

Leta 2009 sta v naš dom prikorakali dve mali čivavici, po imenu Buttons in Bounty, s skupnim rodovniškim imenom Sassy. Ni naključje, da so tako poimenovani izdelki izpod mojih rok, saj sta bili ravno ti dve mali premraženi kepi povod, da sem ju oblekla v tople, volnene puloverje, je pa to očitno usoda 🙂

In tako so prav vsi Sassy izdelki prvotno narejeni iz potreb in želja bližnjih in znancev, nato preizkušeni in izboljšani, šele nato pa pridejo v spletno trgovino na voljo tudi vam.

V spletni trgovini sassy-pletenine.si tako lahko najdete nedrseče copatke za najmlajše, ki se podijo po šolskih hodnikih, volnene tople kape, tudi iz antipiling akrila, za tiste, ki jih volna pika in topla oblačila za vaše hišne ljubljenčke.

Obljubljam, da boste v trgovinici večkrat letno lahko našli kaj novega, svežega, sezonskega, uporabnega, ki je trenutno morda še na preizkušnji ali pa je šele ideja v moji glavi. Dobrodošle so tudi vaše ideje in želje, jaz pa jih z veseljem uresničim, če je le v moji moči.

Zakaj zaupati?

Sassy izdelki so uporabni in kvalitetni, osebno preizkušeni.

Vsak izdelek je spleten ali skvačkan ročno, zato je vsak unikaten in edinstven.

VSI IZDELKI so iz naravnih materialov, ki dihajo in so prijazni koži ter okolju.

Ob kreiranju izdelkov uporabljam volno, antipiling akril in bombaž.

Ustvarjam tudi personalizirano, po naročilu, po vaših željah!

Moji izdelki so za vse generacije, od najmlajših do najstarejših (mladih po srcu).

Delovni čas

Sama nimam delovnega urnika, saj vseskozi ustvarjam. Sem pa vam na voljo za komunikacijo od ponedeljka, do sobote, od 9. do 17. ure

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00