>    >  Copati, Otroški copatki  >  Otroški bombažni copati Sassy – svetlo modri

Otroški bombažni copati Sassy – svetlo modri

Sassy otroški copati so ročno izdelani iz naravnih materialov, zato so zelo udobni, mehki, lahki in dihajo, tako da se nogice v njih ne potijo.

 

Imajo nedrseče gumijaste podplate, zunanji, pleteni del copata pa je iz 100% bombaža.

 

Pralni so v stroju na 30°C.

 

Copati Sassy so primerni za otroke vseh starosti, tudi za tiste z izredno visokim nartom, s širšimi stopali ali pa z zelo ozkimi stopali, saj copate izdelujemo tudi po naročilu.

 

Počisti
Količina

Opis

Sassy otroški copati so ročno delo iz naravnih materialov, zato dihajo in noge se v njih ne potijo.
So udobni, mehki, lahki, zračni in imajo nedrseče gumijaste podplate.
Zunanji, pleteni del copata je iz 100% bombaža.

Copati Sassy so primerni za otroke vseh starosti, za tiste z visokim nartom, s širšimi stopali ali pa z zelo ozkimi stopali, saj copate izdelujemo tudi po naročilu.
Otroci copatke Sassy lahko nosijo na notranjih površinah doma, v vrtcu in šoli, saj imajo mehek, prožen podplat, ki otroka ne ovira pri igri na tleh. Copati Sassy se ne sezuvajo, ker imajo vpleteno elastiko, otroci pa si jih lahko enostavno obujejo.

Zakaj priporočamo copate Sassy: danes so po mnenju strokovnjakov, fizioterapevtov in terapevtov razvojne nevrološke obravnave najprimernejši čim mehkejši copati. Copati z mehkim in nedrsečim podplatom, iz naravnih materialov in prav takšni so Sassy copati.

Taki copati omogočajo stopalu primerno ravnotežnostno odzivanje, primerno čutno izkušnjo in dobre pogoje za razvoj dinamične stabilnosti v gležnjih.

Prav tako pa ne gre zanemariti obutve šoloobveznih otrok, ki v šoli preživijo ogromno časa, še posebej v nižjih razredih, ko je poleg hitre rasti in razvoja tudi veliko tekanja po razredih, hodnikih. Šolski copati morajo prav tako omogočati čim boljše gibanje stopala, gležnja, kar zopet pomeni mehek in nizek copat.

Sestava Sassy copatov:

  • Zgornji del: 100% bombaž
  • Podplat: mikrosemiš in protizdrsna guma na spodnjem delu

Nega Sassy copatov:

  • Pranje na 30°C
  • Sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo, zaradi krčenja.

Ker so copati izdelani ročno, so možna minimalna odstopanja glede na vzorce na slikah, prav tako tudi pri barvnih odtenkih.

Otroški copati Sassy so ročno izdelani v Sloveniji.

Dodatne informacije

Velikost

20/21 (do 13,5 cm), 22/23 (do 14,5 cm), 24/25 (do 15,8 cm), 26/27 (do 17 cm), 28/29 (do 18,3 cm), 30/31 (do 19,5 cm), 32/33 (do 20,3 cm), 34 (do 21,5 cm), 35 (do 22,5 cm), 36 (do 23,5 cm)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroški bombažni copati Sassy – svetlo modri”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja