>  Novice   >  Kako se je vse skupaj začelo?

Kako se je vse skupaj začelo?

Leta 2009 sta v naš dom prikorakali dve mali čivavici, po imenu Buttons in Bounty, s skupnim rodovniškim imenom Sassy. Ni naključje, da so tako poimenovani izdelki izpod mojih rok, saj sta bili ravno ti dve mali premraženi kepi povod, da sem ju oblekla v tople, volnene puloverje, je pa to očitno usoda 🙂…

In tako so prav vsi Sassy izdelki prvotno narejeni iz potreb in želja bližnjih in znancev, nato preizkušeni in izboljšani, šele nato pa pridejo v spletno trgovino na voljo tudi vam.

V spletni trgovini sassy-pletenine.si tako lahko najdete nedrseče copatke za najmlajše, ki se podijo po šolskih hodnikih, volnene tople kape, tudi iz antipiling akrila, za tiste, ki jih volna pika in topla oblačila za vaše hišne ljubljenčke.

Obljubljam, da boste v trgovinici večkrat letno lahko našli kaj novega, svežega, sezonskega, uporabnega, ki je trenutno morda še na preizkušnji ali pa je šele ideja v moji glavi. Dobrodošle so tudi vaše ideje in želje, jaz pa jih z veseljem uresničim, če je le v moji moči.

Oddajte svoj komentar